«Розумним» годинникам Doogee Keeper не буде потрібний смартфон для роботи

Китайська компанія Doogee, відома своїми смартфонами з нестандартними характеристиками, незабаром вийде на ринок смарт-годин з пристроєм під назвою Keeper.

Повідомляється, що новинка буде являти собою повністю самодостатній пристрій, що не вимагає для роботи сполучення зі смартфоном (хоча така можливість, зрозуміло, також передбачена). Гаджет отримає 3G-модем і слот для карти microSIM, завдяки чому користувачі зможуть підключатися до Інтернету, а також здійснювати телефонні виклики.

Смарт-годинники отримають 512 Мбайт оперативної пам’яті і 4 Гбайт флеш-пам’яті з можливістю розширення (до 32 Гбайт). Говориться про наявність адаптера бездротового зв’язку Bluetooth, приймача навігаційної системи GPS, барометра і альтиметра, сенсорного дисплея неназваного розміру і акумулятора на 600 мА год. Довершує картину камера з 5-мегапіксельною матрицею.

Гаджет зможе виконувати функції фітнес-трекера: відомо про його здатність вимірювати частоту серцевих скорочень, пройдену відстань, кількість зроблених кроків та ін.

За ступенем захисту від проникнення вологи і пилу пристрій відповідає вимогам стандарту IP68.

Анонс годин Doogee Keeper відбудеться в серпні; інформації про ціну поки немає.

Нагадаємо, компанія Oukitel готує до випуску «розумні» годинники з лаконічною назвою A28, які можна буде використовувати в парі зі смартфонами під управлінням операційних систем Android і iOS.

«Серцем» гаджета послужить процесор MediaTek MT2502A (Aster). Цей чіп містить мікроконтролер, блок управління живленням, пам’ять, модулі Bluetooth 4.0 і GSM, GPRS-модем.

Годинники отримають дисплей з діагоналлю 1,54 дюйма і дозволом 240 × 240 пікселів. Згадується наявність гіроскопа і акумуляторної батареї ємністю 250 мА год.

А от якщо Ви надумали продати свій годинник, то вам варто звернутись до інтернет-магазину – lombard-perspectiva.com.ua. Компанія давно на ринку, тому все зробить швидко і з найбільшою користю для Вас. Звертайтесь – http://lombard-perspectiva.com.ua