Випущена нова версія Parallels Plesk

Компанія Parallels, міжнародний лідер розробки програмного забезпечення для автоматизації послуг хостингу і хмарних сервісів, випускає рішення для управління веб-серверами Parallels Plesk 12. Продукт включає вбудовані засоби безпеки «сервер-сайт», повнофункціональний інструментарій WordPress, нові можливості управління поштовими акаунтами і спамом. Версія Plesk 12 представлена в чотирьох різних редакціях, в кожній з яких є функції, розроблені спеціально для веб-адміністраторів, розробників додатків, веб-студій та хостинг-провайдерів.

Якщ Вам потрібен український хостинг – то це звчиайно провайдер Parkovka.ua Звертайтесь за адресою – https://parkovka.ua/. Ціни доступні.

Мета кожної з редакцій Plesk 12 – спростити управління інфраструктурою для хостингу веб-сайтів і веб-додатків для чотирьох різних аудиторій. У кожну з редакцій включено нове ядро, засноване на системах Fail2ban і ModSecurity, – найбільш затребуваних сьогодні на ринку інструментів захисту для хостингу сайтів і веб-додатків. Крім того, в редакції Plesk 12 запроваджено новий інструментарій WordPress Toolkit, який дозволяє централізовано керувати множинними інсталяціями WordPress і забезпечувати їх безпеку.

«Кілька десятиліть бізнес провайдерів веб-хостингу відрізнявся стабільним, але помірним зростанням, – говорить генеральний директор Parallels Біргер Стен. – Світ традиційного хостингу відходить у минуле. Plesk 12 дозволяє сервіс-провайдерам перетворити сommodity-інфраструктуру в рішення для підтримки специфічних вимог різних груп клієнтів».

Чотири редакції нової панелі Plesk 12:

Plesk Web Admin Edition: редакція оптимізована для індивідуальних користувачів, приватних осіб і організацій, які працюють з веб-сайтами і поштою своєї компанії, клієнта або зі своїми власними;

Plesk Web App Edition: орієнтована на хостинг веб-додатків і ігор, для розробників, які працюють над ними для себе або своїх клієнтів, і найчастіше розгортають лише один додаток на одному веб-сервері. Дозволяє обмежувати права користувача в продукті, адмініструвати свої сервери і домени з будь-яких мобільних пристроїв, а також захищатися від типових атак на ПЗ;

Plesk Web Pro Edition: для веб-студій та digital-агентств, практикуючих створення сайтів самостійно або на основі CMS (наприклад, WordPress). Дозволяє управляти сайтами, поштою, користувацькими акаунтами, сервером, рівнем безпеки встановлених WordPress і забезпечує загальну захист сайтів і сервера;

Plesk Web Host Edition: для хостерів, які пропонують віртуальний хостинг (shared hosting) для безлічі користувачів. Ця редакція відрізняється додатковими можливостями для організації мультіпользовательской доступу, підтримкою перепродажу послуг реселлерами, управління підписками і акаунтами, а також вбудованими інструментами забезпечення безпеки для сайтів і сервера в цілому і сайтів на WordPress зокрема.

Ключові нові функції:

Вбудовані інструменти з управління WordPress. WordPress Toolkit істотно спрощує щоденні завдання з управління і забезпечення безпеки сайтів на WordPress і дозволяє веб-студіям, хостерам, а при бажанні – і їх клієнтам:

Управляти множинними інсталяціями WordPress, плагінами і темами з єдиного інтерфейсу;

Легко встановлювати, оновлювати і видаляти WordPress, а також активувати і видаляти плагіни і теми;

Безпечно впроваджувати WordPress і посилювати захист існуючих інсталяцій за допомогою найбільш поширених рекомендованих налаштувань безпеки з можливістю їх вибіркової відміни (в разі будь-яких проблем з сумісністю).

Підвищення безпеки. Нове ядро безпеки в Plesk 12 поєднує в собі підтримку інструментів ModSecurity, Fail2Ban і Outbound Antispam. Це дає можливість:

Забезпечувати безпеку серверів, захищаючи їх від цілеспрямованих атак на відомі або недавно виявлені вразливості;

Автоматично запобігати в режимі реального часу атаки зловмисників на сайти, перериваючи веб-запити до з’єднання з сайтом;

Превентивно блокувати облікові записи, з яких розсилається спам, запобігаючи можливість попадання серверів в чорні списки.