Як підібрати хороший хостел?

Деякі люди за обов’язком своєї служби змушені періодично відправлятися у відрядження, а у випадку, наприклад, з далекобійниками, це і зовсім життя в дорозі. 

Вирушаючи в чергову поїздку, багато хто починає замислюватися про те, де можна зупинитися на ніч, адже готелі і готелі часто відрізняються високими цінами, а спати в автомобілі – теж не самий зручний варіант. У такому випадку завжди можна знайти хостели. Але тут потрібно розуміти, що хостели, як і готелі, бувають різні. Давайте розберемося, як вибрати підходящий.

Особливості хостелів. На що звернути увагу?

Хостел – це один з найдоступніших варіантів житла під час відряджень і подорожей. Його ціна, як правило, в 2-4 рази нижче, ніж у готелях, але кількість послуг теж не так велике. За принципом мешкання хостел схожий на гуртожиток, але всупереч низькою ціною, рівень комфорту, чистоти і затишку знаходиться на високому рівні. На що ж слід звернути увагу при виборі хостела?

Відгуки та фото. Ознайомтеся з загальним видом хостела, перегляньте фотографії та уважно почитайте відгуки постояльців. Адже ніч, проведена в хостелі, повинна бути для вас спокійною, щоб ви могли виспатися і відпочити з дороги. Але відсівайте коментарі вічно незадоволених і чіпляються до дрібниць мешканців, а також тих, хто захоплено захоплюється всіма нюансами, правди у відгуках таких людей буде небагато.

Набір послуг. Як правило, хостели безкоштовно пропонують своїм постояльцям загальну вітальню з телевізором і настільними іграми, загальну кухню, з набором основних продуктів для сніданку, комп’ютери, безкоштовний wi-fi, душові та пральні машини, постільна білизна та рушники. Список послуг залежить від країни, ціни проживання та креативності самих господарів. У хостелах подорожче ви можете скористатися додатковими девайсами на кухні або навіть басейном на даху. Зверніть увагу, чи включена ліжко у вартість проживання, а також уточніть наявність сейфа або камер схову.

Тип кімнат. У хостелах є окремі кімнати для чоловіків і жінок, а також загальні. При бронюванні уточнюйте цей момент, щоб відчувати себе комфортно.

Сусіди. Кількість ліжок у кімнаті залежить від ціни, чим вона нижча, тим більше сусідів у вас буде. Замовляючи койку в хостелі, ви можете вибрати кімнату на 2-3 людини, а можете на 20-30, такі спальні місця коштуватимуть дешевше.

Час заселення. У більшості хостелів час заїзду – 11.00. Якщо ви приїдете раніше, попередньо дізнайтеся, чи є можливість залишити речі в спеціальній камері зберігання до часу заселення.

І останнє, на що варто звернути увагу – якщо хостел чистий і затишний, розташований в зручному місці, має хороші відгуки і ціну, то будьте готові до того, що місць у ньому може не виявитися. Тому займайтеся бронюванням завчасно.

Если Вам нужен хостел в Киеве в центре – подходящий вариант всегда можна найти на сайте hotels24.ua. Не спите в машине или вокзале, а выбирите хорошую комнату с кроватью.