Яку сумочку придбати в цьому сезоні?

Якщо ви практична і ділова особа, яка звикла завжди мати при собі все необхідне, у тому числі «Айпад», улюблену книгу і міні-косметичку, вам ідеально підійде сумка-баул (вона ж сумка-торба і сумка-кошик). 

Вона не тільки містка, але і зручна в експлуатації – фіксуючий шнурок-застібка на відміну від блискавки не зламається, а багато моделей сумок-баулів забезпечені для додаткового захисту від кишенькових злодіїв ще й внутрішньої кнопкою.

Широкий вибір кольорової гами і фактур від http://genuine-leather.com.ua порадує навіть саму вимогливу дівчину – до ваших послуг сумки-баули від базових (чорний, білий, бежевий) відтінків до самих остромодних квітів сезону (насичено-синій, ніжно-жовтий, хакі, грейпфрутовий-рожевий). Для тих, хто не хоче виглядати занадто розслаблено, існує безліч варіантів зі шкіри (штучної та натуральної); для прихильниць бохо-стилю – моделі з тканини, декоровані бісером, бахромою, китицями.

Не менш популярною у літніх колекціях була і невелика сумочка круглої форми, що нагадує таблетку. Деякі дизайнери представили зовсім невеликі моделі (Versace), інші ж вирішили подбати про своїх шанувальниць і збільшили діаметр сумки-таблетки (Marc by Marc Jacobs). Така сумка стане в нагоді тим, хто не любить носити з собою багато речей, або модницям, котрі збираються на побачення або в нічний клуб з друзями.

Мода на colourblocking не спадає вже кілька сезонів поспіль – тепер з предметів гардероба вона перемістилася на аксесуари. Актуальні всі можливі поєднання трендових кольорів – синій з блакитним, чорний з червоним, темно-зелений з бежевим.

Квітковий принт та інші рослинні мотиви також продовжують свій переможний хід по світових подіумах і гардеробу модниць усього світу. У сезоні  квітковий візерунок поширився як на об’ємні сумки-тоут, рюкзаки та шоппери, так і на маленькі клатчі, саквояжі і мінодьери.

Втім, і тим, хто віддає перевагу класиці, цієї весни буде чим «поживитися» в магазинах – робіть ставку на перевірені форми та актуальну кольорову гаму.