Житомирянам на Щорса, 99 б будують житловий комплекс «Капучіно»

Всеукраїнський будівельний проект «Набережний Квартал» розширює лінійку будинків у Житомирі – на початку липня 2015 розпочато будівництво I-ї секції нового житлового комплексу «Капучіно». 

Адреса комплексу – м. Житомир вул. Щорса, 99 б. Квартири I-ї секції можна придбати від 7399 грн. за квадратний метр.

«Набережний квартал», на сьогоднішній день – один з наймаштабніших проектів будівництва високоякісного житла в найбільших містах України. Житомиру пощастило потрапити в цю групу, і сьогодні в нашому місті будується вже другий комплекс з дійсно сучасним і доступним житлом. Саме тому в проекті використовується такий влучний слоган: Житловий комплекс «Капучіно» – Ваше власне сімейне гніздечко!

Переваги ЖК «Капучіно»:

Справедлива ціна за квадратний метр
Місцезнаходження об’єкта, інфраструктура, якість житла, темпи будівництва, надійність забудовника – все це успішні складові справедливої ціни за квадратний метр. Купівля нерухомості в ЖК «Капучіно» – це вигідне фінансове вкладення.

Зручне місце розташування
ЖК «Капучіно» в Житомирі знаходиться в 10 хвилинах ходьби до Сінного ринку. Поряд з будинком повністю розвинена інфраструктура: магазини, дитячий садок, школа, відділення Нової Пошти та Укрпошти, відділення банків, зручна транспортна розв’язка.

Високі стелі
У «Капучіно» найбільша висота стель в даному ціновому сегменті. Тільки в «Капучіно» ви отримуєте висоту стель, характерну для преміум квартир – 2,8 м без стяжки (2,7 зі стяжкою)!

Передові енергозберігаючі технології
Енергозберігаючі склопакети
Утеплення мінеральною ватою
Автономне опалення в кожній квартирі

Безпроцентна розстрочка від забудовника
Сума початкового внеску 33%. Забудовник не обмежується стандартною пропозицією безпроцентної розстрочки та індивідуальної знижкою – персональний консультант здатний запропонувати вам найбільш вигідну програму для придбання житла!

Телефонуйте за номером (067) 424-77-33 і дізнайтеся про вигідні пропозиції покупки квартири або комерційної нерухомості в ЖК «Капучіно»!

Офіс продажів ЖК «Капучіно» знаходиться за адресою: м.Житомир, вул. Бородія, 50а.
Час роботи офісу – з 9.00 до 21.00, без вихідних.
Адреса будівництва – м.Житомир вул.Щорса, 99б.

Офіційний сайт ЖК «Капучіно» http://kapuchino.zt.ua/
Група ВКонтакті – https://vk.com/cappuccino_zt
Сторінка в Facebook – https://www.facebook.com/naberezhnijkvartalzt.