Автоматична подача палива

Котли Heiztechnik

Q Eko

Потужність:

15-75 кВт

Паливо:

еко-горошок, кам’яне вугілля-горіх, відходи дерева

Опис:

Котли з автоматичною подачею палива для спалювання вугілля типу “Eko-Горошок” і подрібненого вугілля з погодозалежною автоматикою * і регулюванням ГВП *. Завжди можна придбати на http://formulatepla.com.ua/15-kotly-s-avtopodachej.

Котел Q EKO є сучасним котлом для обігріву приміщень, площею до 750 м2.Котел призначений для спалювання вугілля, типу “Eko-Горошок” і дрібного вугілля, з автоматикою погоди * і регулюванням гарячої води * .Установка, потужністю 15-45кВт, призначена також , для спалювання відходів з дерева.

Котел Q EKO комплектується автоматичним шнеком для подавання палива, спеціальної реверсивної пальником і бункером, який вміщує велику кількість суміші, потрібне для горіння на кілька діб. Роботою котла керує сучасна автоматика, яка регулює кількість подавання палива, обороти вентилятора і роботою циркуляційного насоса. Система управління котла дозволяє програмувати процес спалювання в залежності від умов експлуатації, погоди і якості палива. Автоматика котла володіє ‘термостатичною лінією’, даючи можливість підключення додаткового внутрішнього програматора або погодозалежною автоматики. На випадок непередбаченого перерви в паливі, котел дає можливість монтажу додаткової чавунної решітки *, яке дає можливість спалювання вугілля, дерева та інших видів твердого палива традиційним способом (В котлах до 45 кВт). Котел не вимагає постійного розпалювання, суміш дозується через автоматичний шнек самостійно.

Q Eko Duo / Q Bio Duo

Потужність:

17-75 кВт

Паливо:

еко-горошок, кам’яне вугілля, відходи дерева

Опис:

Котел Q EKO DUO є сучасним котлом з двома топками і з автоматичною подачею палива для спалювання дрібного вугілля і вугільного пилу.

Котел оснащений водними ґратами, призначеної для спалювання дерева та вугілля, автоматикою управління, як опція – погодозалежна автоматика і регулювання ГВП (опція).

Котел призначений для обігріву житлової будинків і промислових приміщень, площею до 750 м.кв І можливістю співпраці з ємнісним водонагрівачем (опція). Котел Q EKO DUO комплектується автоматичним шнеком для подачі палива, спеціальної реверсивної пальником і бункером, який вміщує велику кількість суміші, потрібне для горіння на кілька діб. Роботою котла керує сучасна автоматика, яка регулює кількість подавання палива, обороти вентилятора і роботою циркуляційного насоса. Система управління котла, дозволяє програмувати процес спалювання в залежності від умов експлуатації, погоди і якості палива.

Автоматика володіє “термостатичною лінією”, даючи можливість підключення додаткового внутрішнього програматора або погодозалежною автоматики. Одночасно може працювати одна топка. Головна перевага котлів – велика різновид палива.