Британське радіо запропонувало роботу очільнику ФІФА Блаттеру

Британське «Радіо Йоркшир» зробило пропозицію про роботу президенту Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Йозефу Блаттеру.

20 липня під час прес-конференції він сказав, що після виборів нового голови організації в лютому 2016 року хоче піти працювати на радіо.

«Ми хотіли б запропонувати Йозефу Блаттеру вакансію на «Радіо Йоркшир» наступного літа, коли його зобов’язання у ФІФА будуть виконані. Якщо він хоче стати радіожурналістом, кращого місця, щоб навчитися, точно не знайти», – цитує ESPN представника радіостанції Сема Бріджеса.

«Радіо Йоркшир», яке розпочало мовлення в минулому році, базується неподалік від стадіону «Лідса». Як і українське online-radio.com.ua, воно достатньо популярне у Британії. Щодня його слухають сотні тисяч слухачів.

Нагадаємо, президент ФІФА Йозеф Блаттер після виборів глави організації почне роботу на радіо. Раніше стало відомо, що вибори нового глави ФІФА пройдуть 26 лютого 2016.

«26 лютого ФІФА отримає нового президента. Я ж після цього повернуся до свого хобі, до роботи в якості журналіста. Піду працювати на радіо», – заявив Блаттер під час прес-конференції.

Прес-конференція розпочалася тоді з інциденту.

Як повідомляли у ЗМІ, прес-конференція президента Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Йозефа Блаттера почалася з інциденту. Коли він в компанії директора зі зв’язків з громадськістю Ніколаса Майнгота з’явився в залі, комік Лі Нельсон вийшов на сцену з пачкою грошей і кинув їх у Блаттера.

«Спочатку ми повинні тут зприбратися. Інакше я не зможу розмовляти з вами про футбол, – заявив Блаттер. – Я повернуся через кілька хвилин». 

Після цього президент ФІФА вийшов з аудиторії.