Мешканці Льва Толстого, 15 просять Сергія Сухомлина врятувати їх будинок

Допомогти врятувати будинок від руйнації та навести лад із вивозом сміття – із таким проханням звернулись до першого заступника міського голови Сергія Сухомлина мешканці будинку №15 , що на вул. Льва Толстого. 

Вже тривалий час 30-тонні сміттєвози використовують для під’їзду до баків з відходами пішохідну доріжку і проїжджають впритул до будинку. Як наслідок – просідає фундамент, тріскають стіни. Оббивання порогів у різних інстанціях результатів не принесли, тому люди звернулись особисто до Сергія Сухомлина.

“Вже не має сил терпіти. Куди ми вже тільки не звертались, ніякого результату. Мені 79 років, я доглядаю хвору на ДЦП доньку щодень. Асфальт просів, фундамент луснув по швам, не приведи Господи, завтра будинок завалиться і десятки сімей залишаться без даху над головою. Міська влада має зреагувати і допомогти нам. До наших контейнерів зі сміттям свої відходи зносять усі: магазин, приватний сектор, а ми за це маємо платити”, – скаржиться мешканка будинку.

Сергій Сухомлин разом з керівниками профільних управлінь на місці продумали варіанти вирішення проблеми мешканців будинку Льва Толстого, 15. Вже невдовзі проблему з просіданням фундаменту буде вирішено, смітник перенесено на більш облаштоване місце, вантажівка не їздитиме під вікнами житомирян, а обїжджатиме нежитловою зоною.

Нагадаємо, Сергій Сухомлин залишиться на посаді першого заступника міського голови, бо, як продемонстрували депутати міської ради під час останньої сесії, у місті нікому очолити підготовку до зими. Тому лише 25 серпня було підписано відповідне рішення, згідно якого Сергій Сухомлин організовує та координує діяльність управління житлового господарства.