На Житомирщині 37-річний чоловік через ревнощі зарізав киянина та поранив місцевого. Фото

Мертвого чоловіка виявили медики “швидкої” 4 серпня ввечері, які прибули за викликом у квартиру однієї з багатоповерхівок м. Коростеня. На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу. Під час огляду тіла загиблого правоохоронці виявили ножові поранення грудної клітини та шиї. 

Про це повідомляють в УМВС області.

Як з’ясувалось, квартиру арендувала 42-річна жінка. Того вечора у її помешканні зібралася компанія з місцевих жителів і киян, які приїхали до Коростеня на гостини. Усі розважалися спиртним. Врешті між чоловіками на грунті ревнощів виник словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку.

У запалі агресії 37-річний коростенчанин схопив ніж і декілька разів вдарив ним свого опонента, 43-річного киянина, завдавши йому смертельних поранень. Також зловмисник поранив ще одного 24-річного гостя, місцевого жителя, якому медики надали необхідну медичну допомогу.

Винуватця міліціонери затримали, у вчиненні тяжкого злочину він зізнався, звинувативши у всьому алкоголь. У ході огляду місця події вилучено низку речових доказів, у тому числі знаряддя вбивства.

Як повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда, нині розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Окрім того, чоловік нестиме відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень своєму товаришеві. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.