З початку року ДФС Житомирської області анульовало майже 500 ліцензій на продаж алкоголю та тютюну

За поточний рік управлінням контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Житомирській області анульовано 473 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. 

Також призупинено за несвоєчасну сплату 12 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

ПРо це повідомлють в ДФС області.

При цьому за цей період видано 3784 ліцензій, в тому числі 2117 на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1631 – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

За інформацією податківців, за січень-липень надходження до бюджету від плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами склали 6 млн. 400 тис. грн.

Як повідомив начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Житомирській області Роман Корнійчук, станом на 1 серпня в Житомирській області обліковується 2264 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. 

Загальна кількість діючих ліцензій – 6145 штук, в тому числі: на алкогольні напої – 3397 шт., на тютюнові вироби – 2748 шт.