На Житомирщині в дитячому таборі “Орлятко” планують відремонтувати туалети й спальний корпус

На Житомирщині у таборі «Орлятко» відпочиває більше 130 юних мешканців області. 

Перевірити, як живеться дітям, в яких умовах вони відпочивають та чим їх годують, 17 серпня приїхав заступник голови обласної ради Руслан Годований.

Він оглянув кімнати, постіль, на якій сплять діти, душові та туалети. Каже, що проблеми існують, але вже наступного року їх усунуть. Мовляв, не усе відразу – поки що обласній раді вдалось повністю реконструювати їдальню та частково корпуси. Усі побажання нового директора табору Руслан Годований бере до уваги, аби наступного року додатково покращити відпочинок малечі.

Руслан Годований каже, що у першу чергу прийшов подивитись, чи усе подобається дітям і в яких умовах вони проживають. Перше позитивне враження у тому, що дітям справді подобається, тому що є тепле ставлення працівників, вожатих та керівника табору. “Звичайно, є серйозні недопрацювання, тому що ті умови, яких би ми хотіли, ідеально не забезпечені. Тому моя мета, з якою я приїхав – зробити на наступний рік організаційні висновки і зробити максимально комфортне життя дітей у таборі.

Руслан Годований додає, що табір було прийнято декілька років тому в повній розрусі. «Бачите, що їдальня сьогодні уже нова. Є питання до туалетів та спального корпусу, але я вдячний новому керівнику табору, яка зарядила все своєю молодою енергією, і я думаю, що спільними зусиллями наступного року буде ще краще».

Дітлахи відпочинком задоволені. Розповідають, що їх смачно годують, а протягом дня розважають цікавими іграми. Житомирянка Юля каже, що знайшла вже десятки друзів у «Орлятку».

Нагадаємо, що табір «Орлятко» відновив свою роботу в 2013 році. З того часу два роки поспіль приймає на відпочинок дітей з усієї Житомирської області.

Прес-служба обласної ради