У Житомирі в кар’єрі втопився юнак

17 серпня, близько 16:00, до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про те, що в одному із кар’єрів обласного центру ймовірно втопилася людина. 

До служби порятунку «101» зателефонував очевидець події. До місця виклику відразу виїхали водолази міської комунальної аварійно-рятувальної служби на воді.

З’ясувалося, що компанія друзів приїхала відпочити на природі. Двоє хлопців пішли скупатися у водоймі, що не призначена для цього. Коли один із них виходив на берег, то не побачив поруч свого товариша. Спочатку юнак кинувся пірнати та шукати зниклого самотужки, але всі його зусилля виявилися марними. Деякі відпочиваючі також почали пошуки, але даремно, хлопець безслідно зник.

Друзі зниклого відразу ж зателефонували за номером «101». Прибулі водолази, за допомогою спеціального спорядження, понад годину обстежували дно водойми на глибині 2 м, шукаючи потопельника. У решті-решт їм вдалося знайти тіло юнака без ознак життя на відстані біля 10 м від берега та підняти його на поверхню. Загиблим виявився 22-річний мешканець села Огіївка Ружинського району.

Детальні обставини трагічної пригоди відтворюють правоохоронні органи.

У ДСНС у Житомирській області