Сергій Сухомлин: Наше завдання якісно до 1 жовтня підготувати Житомир до зими

В.о. житомирського міського голови не вдалося знайти іншої кандидатури, яка б відповідально змогла підготувати місто до зими, окрім першого заступника міського голови Сергія Сухомлина. Тому лише 25 серпня, було підписано розпорядження про розподіл обов’язків між секретарем міської ради та заступниками міського голови. Згідно нього функції щодо організації та координації діяльності управління житлового господарства покладено на Сергія Сухомлина.

Вже о 9.00 25 серпня Сергій Сухомлин у своєму кабінеті зібрав начальників профільних управлінь та відділів, аби отримати повну та оперативну інформацію про стан справ з підготовки Житомира до зими.

Як з’ясувалось, темпи підготовки до осінньо-зимового періоду йдуть надто повільно. Наслідком цього може стати зрив початку опалювального сезону. Саме тому було негайно скликано оперативний штаб з підготовки міста до осінньо-зимового періоду, який зібрався цього ж дня о 15.00 в сесійній залі міськради.

“Деякі ЖБК взагалі не готові, а загальна готовність міста до зими складає близько 50%. Для порівняння: Івано-Франківськ підготовлено на 95%, – зауважив Сергій Сухомлин.

“Перші кроки та план роботи вже напрацьований. До 1 жовтня нам необхідно підготувати місто до зими і я ставлю перед всіма завдання та терміни, що підготувати Житомир навіть раніше. Я впевнений, що ми справимося з цією задачею і вже з завтрашнього дня ми будемо виїжджати на місця, на підприємства, на котельні і я особисто контролюватиму проведення підготовчих робіт до зими”, – резюмував Сергій Сухомлин

Прес-служба Сергія Сухомлина