Сергій Сухомлин розповів до якого часу залишиться на посаді першого заступника мера

Сергій Сухомлин прокоментував відмову депутатів звільнити його з посади за власним бажанням. За словами першого заступника Житомирського міського голови таке рішення є в першу чергу політичним.

Під час сесії міської ради, на якій розглядали питання звільнення Сухомлина з посади секретар міськради Любов Цимбалюк повідомила, що саме він відповідальний за підготовку міста до опалювального сезону.

«Депутати не підтримали мою відставку. Ну, депутати останнім часом не підтримують жоден з проектів, та на сесії було сказано, що розписані вже повноваження по яких я відповідаю за підготовку міста до зими. От сьогодні вийшовши на роботу, перший день після відпустки, в принципі ось у мене на руках документ, саме сьогодні з’явилося тільки це розпорядження, з сьогоднішньою датою за яким на мене покладені ось ці зобов’язання . Ну, ви ж розумієте, що це просто ігри. Була спроба призначити певну людину заступником, ця спроба не вдалася, тому було заявлено, що є розпорядження, воно підписане. Ну, насправді, розпорядження підписано тільки сьогоднішнім числом», – каже перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

Втім Сергій Сухомлин готовий підготувати місто до опалювального сезону, а вже потім піти з посади першого заступника житомирського міського голови.

«Якщо депутати вважають, що Сухомлин Сергій Іванович, це єдиний зам, який може підготувати місто до зими, значить я місто до зими підготую. Сьогодні було проведено нараду з начальниками управлінь за планом підготовки міста до зими. І з завтрашнього дня я починаю об’їзд міста та перевірку готовності комунальних підприємств, служб, шкіл і ЖЕКів безпосередньо до опалювального сезону. Місто буде запущене, тепло в квартирах житомирян буде. Тому за це вони можуть не переживати. Для мене це питання принципове. Тобто якщо мені доручили, поставили переді мною таке завдання – я це завдання виконаю», – каже Сергій Сухомлин.

Житомир.інфо