У Житомирі відбудеться семінар по виборчому законодавству

13 серпня з 18.00 до 20.00 в готелі «Україна» відбудеться семінар на тему «Виборче законодавство: особливості кампанії».

На захід запрошені діючі депутати, громадські активісти, кандидати в депутати  та усі, кому цікава тема місцевих виборів.

Спікери заходу:

Олег Постернак – політичний консультант і експерт, спеціаліст з політичних технологій, керівник «Центру політичної розвідки», кандидат історичних наук. Викладач в системі вищої та середньої освіти, 2006-2010 рр. – депутат Ізмаїльської районної ради; 2008-2012 рр. – керівник «Центру регіональної політики «Меридіан». Брав участь у 10 виборчих кампаніях в Одеській області та м. Києві, очолював локальні партійні структури.

Владислав Вавілов – бізнес – тренер, політичний і громадський діяч, консультант з навчання та розвитку персоналу. Протягом 6 років консультує політиків і публічних людей з питання стрес-менеджменту.

Автор численних статей в журналах: «Медична практика», «Lenuel Estetic», «Кореспондент».Автор книги”Політичний стрес-менеджмент”.

Жанна Чмутрегіональний координатор ГМ «ОПОРА» в Житомирській області.

Руслан Годований – заступник голови обласної ради, юрист. Представник від влади, який детально розповість про формування округів та особливості цієї кампанії.

Ірина Ярмоленко – модератор, голова «Центру суспільних комунікацій».

Додаткову інформацію ви можете отримати за адресою: centre7ck@gmail.com або за телефоном 096 02 18 977.

Прес-служба Центру Суспільних Комунікацій