В Житомирській ОДА створена комісія, яка визначить воїнів-інвалідів АТО для забезпечення їх житлом

В Житомирській ОДА створена комісія, яка має забезпечити житлом воїнів, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА за 4 серпня.

Комісія має визначити кількість таких солдат у області та надати списки та документи до департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. Саме департамент є розпорядником державних коштів за програмою “Забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок», що передбачено Законом України “Про Державний бюджет України на 2015 рік”.

Департамент має “здійснити закупівлю житла та передати його у власність відповідних територіальних громад для подальшої передачі особам, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок“.

Склад комісії з питань забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок

Члени комісії
ДідківськаНаталія Миколаївна в.о. начальника відділу по обліку та розподілу житлової площі Житомирської міської ради (за згодою)
КовалюкНеля Дмитрівна голова Житомирської обласної громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» (за згодою)
ПавлюкВасиль Петрович заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації
РоманчукОлександр Анатолійович заступник начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації
СтаткевичТетяна Миколаївна начальник відділу бухгалтерського обліку департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації
ТурськийВадим Валентинович заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації
ЧабаненкоВіктор Григорович голова громадської організації «Ветерани повітряно-десантних військ «Союз десантників Житомирської області» (за згодою)
ЩебетовРоман Олегович заступник директора департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації