З Коростеня місцеві люстратори планують на возі доїхати до Києва​

У Коростені представники координаційного комітет безстрокової акції звертаються до жителів райцентру і району з проханням взяти участь в театралізованій виставі “Пересувна народна люстрація на замовлення”.

Маршрут: “Коростень – Житомир – Київ” – на возах.

Ціль акції, як нам пояснили організатори, забезпечення та продовження процесу боротьби з корупцією в органах виконавчої влади і органів місцевого самоврядування, з ціллю забезпечення демократичності проведення люстраційного процесу представників партії регіонів, СДПУо, комуністичної партії.

Координаційний комітет звертається до активних та не байдужих громадян України, до громадських організацій, депутатів місцевого рівня, депутатів Верховної Ради України, засобів масової інформації долучитися до проведення акції.

Мета акції:

1. Забезпечити принципи демократичності, зберегти та реалізувати основні принципи та ідеї Революції Гідності шляхом проведення публічної «народної» люстрації керівного складу органів місцевої влади та місцевого самоврядування, начальників управлінь та відділів, керівників бюджетних установ (особливо тих, які умовно за станом здоров’я не можуть обіймати керівні посади, тобто є інвалідами першої та другої групи інвалідності);

2. Забезпечити дотримання основних принципів публічного обговорення кандидатур на вакантні керівні посади органів виконавчої влади з дотриманням принципів наданні переваги молодим, перспективним патріотично налаштованим громадянам України.

Координатор акції: Віталій Юшкевич тел. 067-797-25-03.