Благодійний Фонд «Щаслива лапа» у Житомирі провів урок гуманності до тварин

Майже кожен третій собака в Україні не має господаря. Благодійний Фонд «Щаслива лапа», вважає, що це неприпустимо. У кожного має бути свій дім. Приручивши чотирилапих тисячі років тому, людина взяла на себе відповідальність піклуватися про них.

Безпритульні тварини бувають агресивні, створюють шум, можуть розносити хвороби та сміття. Але причина цьому – людина, а точніше її байдуже ставлення до навколишнього світу і стереотипне мислення. Існують ефективні та гуманні методи вирішення проблеми безхатьків. Достатньо лише бажання допомогти.

Кожен охочий може приїхати у притулок поспілкуватися з пухнастиками чи допомогти по господарству, а якщо наміри більш серйозні, то можна взяти собачку під опіку чи ще краще – забрати її додому. За корм та медикаменти песики також будуть вдячні.

БФ «Щаслива лапа» співпрацює з Житомирською громадською організацією допомоги тваринам, де собачки з нетерпінням чекають на люблячого та милосердного друга.

У цьому нещодавно переконалися житомирські школярі. У них пройшов урок гуманного ставлення до тварин у рамках проекту Біоетика, де замість класу був притулок, а за вчителів – безхатьки. 

Діти погралися з пухнастиками, пригостили їх ласощами та зробили безліч чудових фото. Вони переконалися, що зробити когось щасливим досить таки просто.) Спробуйте і ви 😉