Нова квартира в новобудові у Житомирі за доступною ціною

Нова квартира в новобудові за доступною ціною – це не міф, а реальність. 

Це вкотре підтверджує компанія “Набережний квартал”, котра будує житло в 19 областях України. 

Прикладом виконання обіцянок забудовника в Житомирській області є здана в експлуатацію перша черга ЖК «Набережний квартал» у м.Житомир, проте компанія на цьому не зупинилася і в районі Крошня по вул. Щорса, 99-Б почала будівництво ще одного житлового комплексу «Капучіно». 

Це вражає, але компанії вдається будувати і продавати нове житло за більш доступними цінами, ніж навіть на вторинному ринку житла. Одним з факторів, що дозволяють це робити, є закупівля якісних будматеріалів великим оптом з великими знижками. 

Крім того це можливо завдяки тому, що: 

• Ціна за кв. метр залежить від стадії будівництва. 

• Прив’язка ціни за кв. метр до реальної вартості будматеріалів і будівельних робіт, а не курсом валют. 

• Використовується типовий проект. 

На сьогоднішній день компанія пропонує скористатися безпрецедентною можливістю! – Придбати квартиру за ціною від 7400 грн за 1 кв. метр і при необхідності замовити і отримати абсолютно безкоштовну перепланування вашої квартири, яку можна реалізувати на етапі будівництва. 

Масштаб, з яким компанія увірвалася на ринок нерухомості 3 роки тому, вражає – згідно з інформацією на офіційному сайті компанії nkvartal.com в 19 регіонах країни вже побудовано 400 000 м² житла (50 будинків, введених в експлуатацію!). Квартира в ЖК «Капучіно» в Житомирі це зручне транспортне розташування – поруч по вул. Щорса проходять магістралі міського, приміського і міжміського транспорту. Це зручна інфраструктура – в цьому районі розташовані дві школи, дитячий садок, центр дитячого розвитку, звичайно є магазини, банки, а в 2 х квартал від новобудови знаходиться Сінний ринок. 

Квартира в ЖК «Капучіно» порадує її власника: зручним сучасним плануванням, з великими обідними зонами, квартирами-студіями, високими стелями до 2,8 м, автономним опаленням, стінами, утепленими мінватою і енергозберігаючими склопакетами, а енергоефективність сьогодні для нашої країни, як відомо – це тема №1. 

Команда менеджерів в офісі по вул. Бородія, 50А, (тел. (067) 424-77-33) завжди з радістю допоможе Вам у виборі квартири, ознайомить з договором, та всіма цікавлячими Вас документами. Ми впевнені, що нова квартира в ЖК “Капучіно” це хороша інвестиція в майбутнє вашої родини. 

Поспішіть інвестувати прямо зараз за доступною ціною від 7400,00 грн. за 1 кв.м. 


Ми відкриті.

Ви можете слідкувати за етапами будівництва та переглядати щотижня свіжі фотозвіти з будівельного майданчику на сайті проекту: kapuchino.zt.ua

Житловий комплекс «Капучіно» (067) 424-77-33 Адреса відділу продажу: м Житомир, вул. Бородія, 50а. 

Офіційний сайт ЖК «Капучіно» – kapuchino.zt.ua

Група ВКонтакті – vk.com/cappuccino_zt 

Сторінка в Facebook – facebook.com/naberezhnijkvartalzt