​Reebok Classic і Maison Kitsuné представляють першу колаборацію

Молодіжні бренди, точками перетину яких стали музика і мода, об’єдналися для створення колекції одягу і взуття, натхненної бейсболом.

Reebok Classic і франко-японський лейбл Maison Kitsuné представляють дебютну капсульну колекцію в стилі препп з яскраво вираженим акцентом на бейсбольною тематиці. Пек, виконаний у класичних традиціях американського національного спорту і включає в себе університетську куртку, футболки, толстовку, шорти, бейсболку, шкарпетки та оновлені кросівки Classic Leather Nylon, отримав назву Baseball League («Бейсбольна ліга»).

Творці колекції взяли за основу уніформу класичних бейсбольних команд, таких як Brooklyn Dodgers, і запропонували серію першокласних спорт-люкс речей, виконаних в сучасному стилі з урахуванням останніх трендів. Об’єднуючими елементами стали вінтажна колірна схема (кремовий у поєднанні з червоним) і з’являється часом у найнесподіваніших місцях характерний логотип Maison Kitsuné – руда лисиця, на яку дизайнери наділи символічну бейсболку.

Капсульна колекція Reebok Classic x Maison Kitsuné буде доступна в магазинах з  12 вересня. Також Reebok можна знайти на сайты vse-krossovki.in.ua.

Нагадаємо, KENDRICK LAMAR І REEBOK зробили наймиролюбніші у світі кросівки. Уродженець Комптона, Кендрік Ламар, нарешті, показав, що вони там робили разом з хлопцями з Reebok. Виявилося, що мирять вуличні банди: світлі кросівки з контрастними червоними і синіми вставками відсилають до двох найвідоміших банд рідного міста репера – Bloods і Crips відповідно. Під такі і в різних шкарпетках вийти не страшно.

До речі, Кендрік вже не вперше намагається зарити сокиру війни між бандами. Згадайте хоча б його обкладинку до синглу «i».

Тепер цей миротворчий посил перекочував і на спільні з Reebok кросівки. Пацани на районі в Комптон навряд чи зрозуміють – і піди їм пояснюй про «мир-дружбу-жуйку» і вивозь за напис «NEUTRAL» на язичку. У всякому разі, модель вийшла цілком цікавою і надійшла до продажу за ціною € 130.