​Так як же вибрати по-справжньому зручний диван?

Про те, як правильно вибрати м’які меблі, сказано вже багато. А от про те, як вибрати дійсно зручний диван, зовсім мало.

Що ми маємо на увазі, коли говоримо про зручність використання м’яких меблів? Звичайно ж, це комфорт і багатофункціональність від http://vital-mebli.com.ua. Давайте поговоримо про ці дві якості докладніше.

Головні аспекти вибору зручного дивана

Перш ніж відправлятися за покупкою зручного дивана, необхідно визначитися з функціональним навантаженням. Якщо ви плануєте використовувати його для прийому гостей, перегляду телевізора або просто відпочинку, то тут ідеальним рішенням стануть кутові дивани.

Такі меблі дуже зручна. Має високі спинки і досить м’яке сидіння, яке може вмістити в собі багато людей. До того ж даний варіант не займає багато місця і чудово підходить для малогабаритних квартир.

У випадку, коли диван планується використовуватися для щоденного сну, замінюючи собою ліжко, то попередній варіант тут буде не актуальне. Так як при трансформації він створює невелике спальне місце, яке утворює нерівності на поверхні і завдають людині дискомфорт під час сну.

Тут при виборі м’яких меблів слід приділяти велику увагу наступним аспектам:

розмір виробу в зібраному і розібраному вигляді;

механізм трансформації;

жорсткість спального місця.

Почнемо по порядку. Розмір виробу в зібраному і розібраному вигляді, як правило, дуже сильно відрізняється, що необхідно враховувати, особливо, якщо приміщення, в якому планується його використання, має маленькі площі. Крім цього, необхідно, щоб спальне місце, що утворюється при трансформації, було досить широким і не мало вм’ятин і нерівностей. Це потрібно для забезпечення комфортабельного сну.

Довжина дивана повинна бути мінімум 200 см, а його ширина повинна варіюється в межах 120 – 180 см, в залежності від того, скільки людина буде на ньому спати.

Зверніть внимение на безкаркасні дивани http://divan.com.ua/divani/po-tipu/beskarkasnie-divani з дуже зручним механіхмом трансформації.

Механізм трансформації, ніж він простіше, тим довше прослужить вам виріб. Не варто купувати дивани, оснащені зарубіжними механізмами трансформації, так як за кордоном м’які меблі призначена лише для розміщення гостей, а в якості ліжка вона використовується дуже рідко, наприклад, тоді, коли приїжджають родичі. А це означає, що вони не підходять для щоденного використання.

Вітчизняні виробники, реально оцінюючи ситуацію, виготовляють найбільш міцні механізми трансформації, які ідеально підходять для щоденного використання.

Жорсткість спального місця також важлива при виборі зручного дивана. Якщо у вас досить велику вагу, то найкращим варіантом стане жорстка поверхня спального місця, якщо ваша тіла невелика, можна здобувати меблі, що має м’яку поверхню або поверхню з середньою жорсткістю. А краще всього, якщо ви зупините свій вибір на диванах, оснащені ортопедичними матрацами, які підлаштуються під ваше тіло і подбають про ваше здоров’я!