Улюбленець міськради побудує першу чергу притулку для собак у Житомирі

Комунальне підприємство “Автотранспортне підприємство 0628” Житомирської міськради визначилось з переможцем на реконструкцію нежитлового приміщення за адресою:м. Житомир, вул. Баранова, 87 під притулок для утримання безпритульних тварин (1 черга).

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата оголошення результатів – 4 вересня.

Тендер виграла житомирська приватна ремонтно-будівельна фірма “Комунальник” Миколи Корзуна із сумою 2 млн. 070 тис. 103.91 грн. (з ПДВ). Вона має завершити реконструкцію не пізніше 31 грудня 2016 року.

В торгах брали і ніші фірми. Допущено до “Комунальника” було лише житомирьке ПП “Елітбуд-1”, але запропонувало на 37 тис. грн. більше. Пропозиції ПП «Подік», ТОВ «Зодчество ЛТД», приватної будівельно-комерційна фірма «Парфенюк» та ТОВ «Уют Строй» були відхилені через проблеми з документами. 

До речі, “Парфенюк” та “Уют Строй” запропонували на декілька сот тисяч гривень менші пропозиції.

Як писав Репортер, “Комунальник” у 2014 році виграв майже половину тендерів по реконструкції об’єктів у Житомирі. Наприкінці літа 2015 року фірма “взяла” капітальний ремонт поліклініки КУ ЦМЛ №2 за адресою Л. Українки, 16. майже за 3 млн. грн. При цьому, пропозиції були теж дешевші.

Нагадаємо, у 2013 році для притулку виконком прийняв рішення придбати у приватних осіб у комунальну власність  нежитлове приміщення площею 1227,2 кв. м. по вулиці Баранова, 87, за  1 млн. 196 тис. 655,04 грн.

При цьому, 4 квітня 2015 року міська рада виділила 500 тисяч гривень на облаштування притулку для безпритульних тварин. Але до цього часу його так і не побудували.