У Житомирі затримали трьох злочинців, що викрали жінку. Фото

7 вересня увечері троє молодиків на вулиці напали на жительку обласного центру. Розбійники силоміць заштовхали жінку у машину та відвезли її в поле, де, застосовуючи фізичну силу, вимагали назвати коди тривожної сигналізації її будинку та домашнього сейфу. Цієї ж ночі оперативники карного розшуку затримали нападників, коли ті виходили з оселі жінки, повідомляють в УМВС.

Близько 21.30 потерпіла під’їхала на власному автомобілі до свого будинку. Жінка вийшла з машини, аби відчинити ворота. У цей момент до неї підбігли троє незнайомців, один з яких вдарив по голові, від чого вона втратила свідомість. Непритомну зв’язали та погрузили в її ж автомобіль.

Отямилась потерпіла уже в полі, де незнайомці, погрожуючи пістолетом та завдаючи ударів, вимагали відомості про коди розблокування сигналізації та сейфу з цінностями.

Отримавши необхідні дані, двоє з нападників повернулись до будинку потерпілої, третій – залишився її стерегти.

Впоратись із охоронною системою оселі розбійникам все ж не вдалося, і тривожний сигнал надійшов до міліції. Уже через кілька хвилин на місці події працювали оперативники Управління карного розшуку УМВС області.

Як повідомив керівник цього підрозділу Віктор Бугира, на виході з будинку було затримано двох з молодиків, а ще за півгодини встановлено місце знаходження господарки та звільнено її від третього нападника. Згодом з’ясувалось, що вони є місцевими жителями, 40, 26 та 39 років. Двоє уже притягувалися до кримінальної відповідальності за розбій і квартирні крадіжки, третій – ухиляється від досудового розслідування, де є підозрюваним у вчиненні ще одного нападу.

У нападників вилучили 2 пістолети, 2 пристрої для відстрілу гумових куль, набої до них, 2 електрошокери, ніж-кинджал, балаклави, рукавиці, грошові кошти та інші речі.

Усім трьом загрожує ув’язнення на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.