Винайдені біонічні лінзи-біноклі

Канадський оптометрист винайшов крихітні бионические лінзи, які поліпшують зір. 

Гострота зору в них перевищує нормальний показник 20/20 в три рази. Є надія, що нова розробка революціонізує лікування очей.

Доктор Гарет Вебб (Gareth Webb) з Університету Британської Колумбії винайшов Ocumetics Bionic Lens, схожі на прозору кнопку лінзи, які безболісно вводяться в око людини всього за вісім хвилин ідентично процедурі хірургічного видалення катаракти.

На створення інноваційних лінз було витрачено вісім років досліджень і 3 млн. доларів інвестицій. Виріб використовує запатентовану оптичну систему Ocumetics. Крихітна біомеханічна камера здатна швидко змінювати фокусну відстань, дозволяючи миттєво переводити погляд з близьких об’єктів на ті, які знаходяться на великій відстані.

З віком кришталик всередині очі каламутніє, зір падає, розвивається катаракта. Бионические лінзи, які вводяться в очі людини за допомогою шприца, замінюють оптичну силу мутного кришталика і відновлюють зір. Пацієнт більше ніколи не буде страждати від катаракти, заявляє компанія.

За словами Ocumetics Technology Corp, реалізована в лінзах технологія дозволяє відтворювати зображення, які не викликають стомлення очей і головний біль.

Не викликають втому та гарно підходять для усіх двохтижневі лінзи від Luxlinza. Лінзи від компанії – прекрасний вибір!