Як підвищити свій статус професіонала-бухгалтера в рамках компанії

Чому підвищення рівня професійних навиків і визнання кваліфікації є життєво необхідними сьогодні кожному бухгалтерові?

Напевно, вам знайома ситуація: керівник ставить завдання, що виходить за рамки «звести дебет із кредитом», коли на вас звалюються питання відділу кадрів, управління, керівництва.

І вам здається, що ситуація не залежить від вас, адже ви не можете вплинути на зміст прийнятих нормативних актів?

Коли необхідно прийняти рішення в умовах величезної кількості нормативних актів, що видаються різними відомствами і в різний час. І обсяг інформації, яку необхідно обробити, перевищує час, відведений на завдання. Дати відповідь керівникові необхідно «тут і зараз». І завдання ставляться за принципом «сама вирішуй!»

А чи можна змінити такий порядок речей і працювати в атмосфері спокою та впевненості в завтрашньому дні і до того ж, поліпшити свою фінансову складову, якщо в рамках компанії зростати нікуди?

Так!

Коли ви, підвищуючи свій професійний рівень, отримуєте можливість впливати на процеси як у компанії, так і в країні. І ми знаємо, як це зробити.

Чому цей проект важливий для нас?

Я не зацікавлений у тому, щоб брати участь у проектах, які не підтримую і в які не вірю. Мені не подобається, коли люди спалахують ідеєю, але не доводять її до кінця. Протягом багатьох років ми на ділі показуємо видимі результати, і сьогодні я можу показати фронт робіт, який необхідно провести кожному бухгалтерові, щоб підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці. Для розуміння необхідно розібратися із ситуацією, що виникла, і з невидимими причинами, які її формують.

Ситуація

Часті зміни нормативних актів, суперечність деяких документів, що видаються різними відомствами, і відповідальність перед державою спричиняють розвиток боязні відповідальності та страх новизни.

У разі наявності у бухгалтера в підлеглості співробітників на нього покладається додаткова відповідальність за якість роботи, що виконується ними, а, скоріше за все, за вірогідність допущення помилки персоналом бухгалтерії, тому що в результаті за всі помилки відповідати буде не персонал, що їх допустив, а головний бухгалтер.

У більшості випадків на багатьох підприємствах бухгалтерові доводиться приймати ризиковані рішення. Ризик, пов’язаний із проведенням цих рішень у життя, великий, і звідси народжується страх – частий супутник життя бухгалтера.

Із цього випливає, що бухгалтер провадить свою діяльність в умовах агресивного середовища, яке вимагає від нього постійно перебувати в тонусі і підтримувати свій розум у працездатному стані цілодобово.

Висновок, який напрошується сам собою, полягає в тому, що сьогодні до бухгалтерів пред’являються нові вимоги. Хочеш – не хочеш, але ви або будете дотримуватися тенденцій, або опинитеся на узбіччі професійного шляху.

Кожний керівник, кожна компанія потребують висококваліфікованих фахівців, які вміють оперувати даними, що постійно змінюються, і швидко приймати точні та зважені рішення.

Сьогодні керівник ставить перед бухгалтером такі завдання, які можуть на перших порах викликати розгубленість.

АЛЕ!

Якщо ви перебуваєте у безперервному процесі навчання, то для вас будь-які проблеми, що виникають, – це можливість проявити свій інтелект, знайшовши точне рішення!

Причина

І ми плавно підійшли до причини ситуації на професійному ринку бухгалтерів.

І полягає вона в тому, що сьогодні постійне навчання необхідне кожному, як повітря. Інакше ти виявляєшся не затребуваним на конкурентному ринку.

Рішення

Ми пропонуємо пройти сертифікацію підтримки Міністерства фінансів України, у якій ми адаптували кращі світові інноваційні технології бухгалтерського обліку з огляду на нашу законодавчу базу.

Відмітна особливість нашої сертифікації полягає в тому, що навчання і тестування проводить професійна спільнота бухгалтерів, куди входять висококваліфіковані бухгалтери-практики, бухгалтери-експерти редакції видавництва «Баланс-Клуб» з багаторічним досвідом роботи.

Щоб пройти сертифікацію, необхідно вирішити непрості завдання, стати творцем і проявити деяку кмітливість:

1. Отримати об’ємні системні знання.

2. Навчитися бачити те, що приховано під фактами.

3. Стати сміливішим і приймати нестандартні рішення.

І щоб цього всього досягти, вам знадобиться від 1 до 3 місяців!

Уже в кінці вересня будуть перші результати.

Я запрошую вас узяти участь у безпрецедентному заході за підтримки Міністерства фінансів України «Кращий бухгалтер України – 2015» і стати членом вищої ліги бухгалтерів-управлінців!


Аполлон Позов,

кандидат економічних наук

президент Всеукраїнського бухгалтерського клубу «Баланс»


Дата старту конкурсу з навчанням і тестуванням – 1 вересня 2015 року

Щоб зареєструватися, необхідно зробити 3 кроки:

1. Вивчити умови участі на сайті www.ua-award.org

2. Натиснути кнопку «Отримайте свій квиток у нове життя прямо зараз!».

3. Сплатити реєстраційний внесок.