Житомирський “УКРОП” затвердив кандидатів у депутати та претендента на міського голову

24 вересня на Замковій горі «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» провело обласну та міську конференції.

Міська конференція розпочалась з прибирання території. Кандидати очистили громадське місце, показуючи, що вони прийшли наводити порядок.

«Ми – нова політична сила. Ми прийшли, аби змінити цю систему. Коли ми принесли в ТВК лист про проведення конференції голова сказав: «Вперше за 13 років я бачу, щоб все було настільки публічно, настільки відкрито», і це дуже радує тому, що нам немає чого ховати», – зазначила голова Житомирського обласного осередку партії УКРОП Тетяна Пашкевич.

На зібранні був присутній керівник ради Житомирської міської партійної організації політичної партії Сергій Котвицький і перший номер у списку до Житомирської обласної ради Рустам Раупов.

Для контролю роботи конференції були присутні спостерігачі від громадських організацій та офіційні представники Міжнародної організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Головним питанням порядку денного було затвердження кандидатів у депутати у багатомандатних виборчих округах Богунської та Корольовської районної рад в місті Житомирі, а також кандидатів в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Житомирської міської ради.

Кандидатом в єдиному одномандатному окрузі на посаду Житомирського міського голови було ухвалено Тетяну Пашкевич, яка зауважила, що «Житомиру потрібен лідер громади. У місті потрібно навести порядок. Якщо буде грамотний управлінець – міське господарство буде в порядку, відповідно міські служби будуть працювати ефективно. А також має бути надана влада громадам. Люди повинні самі управляти власністю, а чиновники мають їм допомагати. Місто має стати безпечним, комфортним, теплим і соціально-забезпечиним».

Після цього затвердили кандидатів у депутати багатомандатного виборчого округу Житомирської обласної ради.

Рустам Раупов, перший номер у виборчому списку до Житомирської обласної ради, подякував за довіру і зазначив: «Ми з вами зібрались тому, що ми, по-перше, патріоти нашої країни. Ми тут живемо, тут живуть наші діти, наші друзі, наші родини. По-друге, для мене особисто, як і для вас, справи Майдану не закінчились. Ми з вами стояли за ідеали Майдану, і жодного не було втілено в життя. Особисто я обрав УКРОП, тому що тут все відкрито для патріотів, саме для тих людей, які хочуть і можуть змінити нашу країну».