У Житомирі святкують День студента

Житомирський державний технологічний університет розпочав цьогорічне святкування Дня студента проведенням квесту між командами факультетів.

За умовами квесту було сформовано команди по 5 гравців в кожній. Обравши назви своїх збірних, з-поміж яких «ФЕНІКС», «ЖДТУшніки», «МЕРВ», «КАПІТОШКИ» та «СТЕРВЯТНИКИ», студенти були готові до змагань.

З умовами гри всіх ознайомив декан факультету економіки і менеджменту ЖДТУ Олег Ярощук. Він роздав учасникам квесту конверти, в яких були підказки шляху до деканатів, де можна було отримати свої маршрутні листи.

«Під час квесту студентам необхідно було вирішувати різноманітні завдання. Зокрема, ми підготували для них конкурс, де у вірші необхідно було вставити пропущені слова, скласти з окремих слів крилаті вислови, подолати лабіринт і наповнити резервуар водою, щоб забрати м’яч”, – розповів Олег Ярощук.

Далі студенти змагалися у конкурсі «Мішок Святого Миколая». В торбинці знаходилась певна кількість предметів, за описом яких учасники відгадували назву факультету свого університету. 

Конкурси “Хто зверху” та «Профільний предмет» продовжили квест. Переможця оголосять під час святкового концерту до Дня студента 19 литоспада. Тоді й будуть вручені подарунки та відзнаки від студентського ректорату.




За матеріалами прес-служби Житомирського державного технологічного університету