Чверть рунетчиків виходять в мережу з ванної і туалету

Лабораторія Касперського поділилася результатами дослідження, проведеного для неї аналітичною компанією B2B International серед домашніх користувачів Інтернету в різних країнах світу, в тому числі і в Україні..

Як виявилося, багато користувачів практично невідлучно перебувають в Інтернеті, перериваючись хіба що на сон. 26% опитаних російських користувачів не забувають вийти в Інтернет з туалету та ванної, ліжкових серферів ще більше – 70%. На роботі в Інтернет виходять 64% опитаних, з громадського транспорту – 50%, з особистого автомобіля – 44%.

Звичайно, в звіт «Лабораторії Касперського» не забули включити нагадування про небезпеки такого підходу і схильності користувачів нехтувати безпекою. Наприклад, 92% користувачів довіряють смартфонам важливу інформацію, не піклуючись про те, щоб її можна було відновити з інших джерел, у разі псування або втрати пристрою.

Як повідолмялось раніше, «Лабораторія Касперського» поділилася статистикою про популярних серед дітей заняттях в Інтернеті. Популярніше всього виявилися кошти онлайн-комунікації, такі як соціальні мережі, веб-пошта і чати. За даними Kaspersky Security Network на їх частку припадає 77% від загальної кількості дитячих інтернет-активностей.

Наступне місце за популярністю займають комп’ютерні ігри з 11%. На третьому місці – алкоголь, тютюн та інші наркотики з 5%. На четвертому місці – різні покупки, далеко не завжди схвалені або відомі батькам, в інтернет-магазинах або платіжних системах з 4%.

Цікаво, що такі теми як піратське програмне забезпечення, аудіо і відео контент, порно, нецензурна лексика, зброю, займають лише по 1% серед інших онлайн-інтересів дітей. В рівній мірі з порно вони, наприклад цікавляться пошуком роботи.

Магазин сантехники и товаров для дома Мегадекор предлагает купить ванну за отличными ценами. Выбор товара огромен. Обращайтесь и выбирайте подходящую.