Для дитсадків Житомира сметану та кефір постачатиме фірма наближена до “Рудь”, а соки – рівненський комбінат

Управління освіти Житомирської міськради визначило переможців на постачання сметани, кефіру та соків для дитячих садків Житомира.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцептів – 17 грудня.

Так. 18625 кг сметани не менше 20% жирності за 493 тис. 190 грн. (з ПДВ) та 103310 л кефіру не менше 3,2 % жирності за 1 млн. 028 тис. 967.6 грн. (з ПДВ) постачатиме житомирське ТОВ “Акріс-Логістик” Оксани та Сергія Вівсик, які є одними із керівників компанії “Рудь”.

Пропозиція житомирського ТОВ „Т.В.К. Сервіс” Івана Вишинського та Віктора Прута була дорожчою. а от київського ТОВ „Переяслав-Молпродукт” була відхилена через проблеми з документами. При цьому, за один з лотів кияни пропонували значно меншу суму.

“Акріс-Логістік” є постійним переможцем торгів на Житомирщині.

Також постачання 139070 л соку виграло Підприємство споживчої кооперації “Рівненський заготівельний виробничо-збутовий комбінат”. Фірма запропонувала 966 тис. 536.5 грн. (з ПДВ).

На торгах була теж значно дешевша пропозиція від вінницького ТОВ „Еко-Сфера”, але і у них знайшли проблеми з документами та відхилили.

Як писав Репортер, учора рівненчани разом зі своїми колегами по “Укркоопспілці” – житомирською “Заготівельно-збутовою базою” – виграли постачання консервації для тих же дитсадків.

До речі, житомиряни теж брали участь в торгах на сік, але поставили  вищу ціну.