Ідеальний гараж

Для багатьох володарів заміської нерухомості гараж є не тільки місцем для паркування автомобіля, але і своєрідним сховищем непотрібних речей. Від цього атавізму варто позбуватися.

Сучасні приміщення для парковки завдяки розвитку дизайну та архітектури пройшли довгий шлях від простого складського сараю до скоєних автостоянок. Як же оформити гараж, щоб він став не тільки зручним, але і стильним місцем у вашому будинку?

Зовнішній дизайн. Гаражні ворота – це свого роду «обличчя» вашої заміської автомобільної стоянки. Вони можуть бути виконані з дерева, пластику або сталі. Головне, не забувайте про те, що матеріал, який ви віддасте перевагу, повинен гармонійно поєднуватися з фасадом будівлі. За допомогою контрастних декоративних елементів гаражні ворота можна зробити яскравим акцентом. Можна обладнати гаражні ворота зручною автоматичною системою відкривання і вбудованою системою безпеки.

Внутрішній дизайн гаража повинен бути функціональним і в той же час не варто забувати про естетику. Нудні дерев’яні панелі або однотонну штукатурку можна «оживити», пофарбувавши стіни фарбою. Теплі зелені, сині і навіть червоні тони перетворять паркувальне місце, приховавши певні недоліки приміщення, наприклад, низька стеля, вузькі прорізи, нерівність стін і т.п .. Можна розписати стіни в стилі графіті, якщо у вас є діти-підлітки, вони по достоїнству оцінять новий дизайн і навіть візьмуть участь в оформленні.

В якості підлогового покриття доцільно використовувати гумові, полівінілові або епоксидні покриття. Вони також допомагають приховати нерівності і захищають підлогу від жирних плям, пилу і бруду. Правильний вибір кольору підлогового покриття зробить оздоблення гаражного приміщення привабливим.

Для зберігання інструментів, садового інвентарю і звичайно ж додаткового комплекту коліс гараж необхідно обладнати полицями. Для рідин і хімікатів передбачте шафки з замком.

Дизайн гаража можна вважати практично готовим, якщо ви підібрали хороше освітлення. Точкові або стрічкові діодні світильники, розташовані по всьому периметру стелі, а також додаткова підсвітка на під’їзді до гаража, помітно полегшать вам парковку у вечірній і нічний час. А крім того наповнять інтер’єр гаражного приміщення яскравим світлом, створивши сприятливу атмосферу для виконання будь-яких технічних робіт.

Ну, і звичайно, який хороший ремонт без професійного електричного інструменту. Пропонуємо Вам широкий асортимент від “Рукоятки”. Електроінструмент на “Рукоятке” – надійна якість.