На Житомирщині 34-річний безробітний два рази намагався пограбувати магазин, але так і не зміг. Фото

Близько 7.30 за сигналом тривоги в один з магазинів м. Новограда-Волинського виїхали поліцейські охорони, які виявили пошкоджене вікно у торгівельному закладі. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, працівники якої розпочали з’ясовувати обставини, передають в поліції.

Буквально за чверть години тривожна сигналізація спрацювала у ще одному магазині, розташованому неподалік. Тож правоохоронцям знадобилося лише кілька хвилин, аби дістатися до нового місця події.

У магазині були пошкоджені металопластикові двері, а всередині приміщення поліцейські помітили чоловіка, який нишпорив торговими полицями й вітринами. Зухвальця було одразу ж затримано. Ним виявився 34-річний безробітний звягельчанин.

“Затриманий зізнався, що проник до магазина, маючи намір викрасти продукти харчування та спиртне. Також була встановлена його причетність і до спроби крадіжки з попереднього торгівельного закладу, де його налякала сигналізація”, – повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка.

Нині за вказаним фактами розпочаті кримінальні провадження за ст.15, ч.3 ст.185 (Замах на крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до інших аналогічних злодіянь на території району.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.