Поради щодо весняного кольоротипу

Найбільш пріоритетними для базового гардероба будуть глибокі відтінки коричневого, тепло-зеленого, червоного кольорів, на тлі яких світла шкіра буде виглядати особливо ніжною і бархатистою.

Як яскраві акцентів чудово підійдуть більш насичені червоні відтінки – все ягідні кольору (ожиновий, вишневий, малиновий, брусничний, сливовий), кольори сухофруктів і спецій (кориця, кава).

Також не варто забувати і про світлі тони. Ідеальними будуть теплий кремовий, слонова кістка, ванільний, світлий лососевий, черепашковий.

На всіх цих кольорах можна створити гармонійний гардероб, всі речі в якому будуть поєднуватися між собою, а головне – підходити Ксенії і перетворювати її зовнішність.

Іноді хочеться додати яскраві акценти, ультрамодні аксесуари, для таких моментів кращими будуть золотисто-жовтий, морквяний, колір морської хвилі, густий винний, хвойний і буряковий кольору.

Варто уникати чистих відтінків білого і чорного. У таких кольорах тепла, зігріває зовнішність Ксенії може придбати землистий, не найвигідніший відтінок. А також варто відмовитися від холодних і запилених відтінків, які візуально можуть додати втоми зовнішності дівчини.

Варто відмовитися від дрібних, яскраво-контарстних і чітких, а також розмитих малюнків.

Взуття та сумки будуть відмінними яскравими акцентами, саме в них можна додавати самі яскраві кольори. Взуття краще вибирати з круглим мисом, щоб вона не конфліктувала з рештою м’яким чином, і стійким каблуком комфортнйо висоти, сумки також варто вибирати менш жорсткої форми, віддаючи перевагу м’якою шкірі, замші. Метали варто вибирати такі, які мають тепий відтінок – мідь, бронза, латунь, червоне або темно-жовте золото.

 Інтернет-магазин MD-Fashion прпонує величезний вибір одягу та аксесуарів для чоловіків та жінок. Одяг на всі сезони. Заходьте на http://www.md-fashion.com.ua/ та обирайте!