“Управління автомобільних шляхів” Житомирської міськради придбає за 12 мільйонів бітуму у скандальної київської фірми-прокладки

КП “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міськради придбає за 11 млн. 835 тис. грн. (без ПДВ) бітуму нафтового у київського ТОВ “Дайджест Груп”.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Постачатись бітум має протягом лютого-грудня 2016 року. Кількість – 1500 тон.

Інші компанії-учасниці запропонували набагато більші суми, правда, з ПДВ. Але, до речі, одна й та ж сума від киян значиться на основній сторінці торгів   без ПДВ, а в кваліфікації цінових пропозицій з ПДВ. 

Як писав “Forbes“, влітку 2015 року “Дайджест Груп” через суд заблокувала постачання палива для “Укразалізниці”, коли програла тендер. За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, ТОВ «Дайджест груп» зареєстровано 2011 року зі статутним капіталом 900 гривень. Його засновником є лондонська «Мідкорп Пропертіз ЛЛП», а керівником – Наталія Криворучко. На кінець 2014 року фірма володіла активами всього лише у 3,3 млн гривень.

Хоча, за інформацією видання, фірму пов’язують зі “Континіумом” покійного Ігоря Єремєєва.

Як писав Репортер, Управління у травні 2015 року також розігрувало постачання бітуму. Тоді поставку 1300 тон за 13,6 млн. грн. виграли кияни – ТОВ “Бітекс”.