​Як знайти майстра: житомирян виручає Кабанчик

При вирішенні побутових питань житомиряни роблять вибір на користь економії. 

Можливість заощаджувати на будівництві, ремонті побутової техніки, кур’єрських та інших послугах надає спеціалізований ресурс Метнись Кабанчиком. Мета сервісу — позбавити городян від стресів і надмірних витрат коштів та часу, якими нерідко супроводжується вирішення побутових проблем.

Як знайти майстра

Ті, кого Кабанчик виручає не вперше, підтверджують, що користуватися сервісом просто. Наприклад, якщо терміново потрібні послуги електрика, необхідно обрати вкладку Майстри на головній сторінці, зазначити своє місто, описати задачу для виконавця, зазначити термін виконання та оплату, можна додати адресу.

Окрім послуг домашнього майстра (електрик, сантехнік, майстер з ремонту техніки, меблів і т.д.), можна замовити будівельні роботи, клінінгові та інші побутові послуги, доставку.

Кількість виконавців у Житомирі зростає з кожним днем, оскільки це простий і безпечний спосіб пошуку підробітку для спеціалістів у різних сферах, студентів, домогосподарок. У зв’язку з цим виконавці знаходяться швидко. Обрати з них надійну кандидатуру допоможуть відгуки. Оплата відбувається після того, як замовник підтвердить виконання. У Житомирі, як і по всій Україні, частіше використовують розрахунок готівкою, хоча проводити його можна і через сайт.

Переваги використання сервісу

Додатковими перевагами для замовника є можливість змінювати терміни виконання завдань, а також доручати завдання окремим виконавцям. Наприклад, можна переглянути фото виконаних робіт, відгуки, оцінити досвід роботи, обрати для себе фаворита та доручити йому виконання завдання.

На Метнись Кабанчиком можна знайти не лише приватних виконавців, а й компанії. Вибір лише за замовником. Таким чином, житомиряни отримали альтернативу вирішенню побутових питань через ЖЕК або спеціалізовані компанії. У багатьох країнах світу перевагу надають саме ресурсам для пошуку виконавців побутових доручень через привабливу ціну, великий вибір спеціалістів та гарантію безпеки (на сайті є перевірка та страховка).

Додаткові можливості

Окрім побутових задач можна замовити бізнес-послуги, наприклад, консультування, допомогу бухгалтера чи юриста, спеціаліста з організації промо-акцій, кур’єра і т.д. Неважко знайти няню для дитини або репетитора, спеціаліста-фрілансера для створення сайту чи онлайн-продажу з будь-якої точки України.

Якщо ж виникає потреба чи бажання підробітку, для цього теж можна використовувати свій профіль на Кабанчику.