​Анжеліка Лабунська: Військові є прикладом героїзму та любові до нашої Батьківщини

У Житомирі 15 лютого за участю голови обласної ради Анжеліки Лабунської відбулись урочисті заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З цієї нагоди воїни-інтернаціоналісти, учасники бойових дій, військовослужбовці, представники влади та громадськості пам’ятною ходою пройшли вулицями міста.

Біля меморіалу «Чорний тюльпан» відбувся скорбний мітинг, під час якого присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів.

Відкриваючи мітинг-реквієм, голова обласної спілки ветеранів Афганської війни Павло Мєнтов відзначив, що сьогодні ми згадуємо загиблих в Афганській війні та бійців, які полягли під час антитерористичної операції на Сході держави.

«Бажаємо, щоб для учасників АТО якнайшвидше наступив день миру, день повернення їх у рідні домівки. Дякуємо всім патріотам, які змушують мирне населення замислитися над тим, хто така людина у погонах, наскільки потрібні її робота та її подвиг», – сказав Павло Мєнтов.

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська під час свого виступу зазначила, що саме воїни-інтернаціоналісти, військові та учасники АТО є прикладом героїзму, прикладом любові до нашої Батьківщини, до своєї рідної землі.

«У тяжкі для нашої держави часи ви завжди поряд з людьми, ви захищаєте Вітчизну та мир у наших оселях. І я вважаю, що сьогодні ми маємо зробити нашу країну такою, про яку мріяли хлопці, які віддали за неї своє життя. Як жінка, як мати і від усіх жінок я низько вклоняюся вам за ваші мужні вчинки і бажаю бути сильними, адже ви потрібні нашій країні та нашим дітям», – наголосила Анжеліка Лабунська.

Пам’ять загиблих учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіалу «Чорний тюльпан».

Прес-служба обласної ради