Гурт “Фрістайл” любить Житомир

Після концерту в Житомирі учасники легендарної групи “Фрістайл” написали у Фейсбук:“Любимый Житомир, спасибо за очередной Аншлаг. И танцы в зале”! А гітарист Сергій Ганжа додав від себе: “Друзья, это выше творчества! Это – Любовь! Вот в чем в жизни не ошибся, так это в выборе профессии”.

В залі Театру ім. Кочерги не було вільного місця. Глядачі довго і гучно аплодували, співали разом з артистами, кілька разів викликали музикантів на біс і завзято танцювали.

Житомир став першим містом, яке побачило нову концертну програму “Фрістайла”. Нові пісні та улюблені хіти заполонили залу неповторним драйвом. В цей вечір було багато ексклюзиву: спеціально на прохання житомирян прозвучала пісня “Я вірю”, що стала гімном Міжнародного фестивалю дітей та молоді з особливими потребами , що народився в Житомирі. Оваціями глядачі вітали пісню “Грош цена тебе”, яку давно не чули на концертах “Фрістайла”.

Приємним сюрпризом став виступ спеціальної гості концерту Лєни Дарк. Житомиряни дуже тепло вітали нашу землячку, яка виконала суперхіт ‘Фрістайла” “Мой милый мальчик”, подарований їй, та свою популярну пісню “Разлучница-зима”.

Житомиряни вдячні легендарним артистам, що знову завітали до нас, та дякують організаторам концерту -Театрально-продюсерськй Студії “Siluet”.

Сьогодні “Фрістайл” виступить у Бердичеві, а 10.02 в Новограді-Волинському

Віктор Мельниченко