Затримали 40-річного чоловіка, який пограбував більше десятка автівок у Житомирі, Бердичеві та Коростені

17 лютого взято під варту 40-річного чоловіка, затриманого два дні тому за вчинення десятка крадіжок з автомобілів, торгівельних та розважальних закладів., повідомляють в поліції.

У ході досудового розслідування встановлено причетність чоловіка до крадіжок, вчинених на території Житомира, Бердичева та Коростеня. Втім, за наявною у поліцейських інформацією, це далеко не повний перелік його кримінальних діянь.

“Серед вилученого у підозрюваного: чужі документи, гаманці, банківські картки, водійські посвідчення та інше, – розповів заступник начальника ГУНПЮрій Крошко. – Нині уся зібрана інформація перевіряється, у тому числі встановлюються контакти людей, чиї іменні речі знайдено.”

Чоловік, як з’ясувалось без місця постійної реєстрації, винаймав в обласному центрі житло. Раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Тепер йому загрожує до 5 років ув’язнення (ч.1 ст. 185ККУ).

“Затримання вказаної особи стало результатом проведення додаткових заходів поліції із протидії злочинності, – продовжує Юрій Крошко. – Нині в Житомирі працюють спеціально створені додаткові піші патрулі із числа працівників апарату Головного управління Нацполіції. Упродовж останніх днів ними припинено 10 правопорушень та затримано 5 осіб.”