Фонд “Реабілітації інвалідів” обласної ради, який звинувачували в махінаціях, за 256 тисяч візьметься за обслуговування РРО “Укрпошти”

Житомирська дирекція УДППЗ “Укрпошта” замовить обслуговування РРО.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 24 березня.

Надаватиме відповідні послуги житомирське Колективне підприємство  “Біатрон-6”, засновником якого є ГО “Житомирська обласна рада Українського фонду “Реабілітації інвалідів”.

КП за 256 тис. 146.3 грн. (з ПДВ) має забезпечити до кінця року обслуговування РРО виробника ТОВ “Експотрейд”, яких на балансі “Укрпошти” 166 шт.

В торгах також брали участь чернігівчани – ТОВ “Комптехносервіс”. Але їхня сума була вищою.

Керує КП “Біатрон-6”  Олександр Гаврилов.

Перелік робіт та послуг

Технічне обслуговування РРО Славутич ПФП-1, Слог-Мікро.03, Слог-Мікро.2000 166
Ремонт РРО Славутич ПФП-1, Слог-Мікро.03, Слог-Мікро 2000 40
Тестування РРО Славутич ПФП-1, Слог-Мікро.03, Слог-Мікро.2000 120
Навчання персоналу Замовника програмуванню та роботі на РРО Славутич ПФП-1, Слог-Мікро.03, Слог-Мікро.2000 10
Відновлення ФП при збої дати 6

Нагадаємо, як писав у 2015 році “Журнал Житомира”. посилаючись на прес-службу депутата обласної ради Дмитра Кропачова, 17 серпня обласна рада поставила охорону в комунальному приміщенні на Київській, 74, яке утримує на балансі ГО “Житомирська обласна рада Українського фонду “Реабілітації інвалідів”. 

“Це комунальна власність, яку громадська організація незаконно використовувала 7 років, ігноруючи вимоги обласної ради як власника упорядкувати відносини”, – йшлося в матеріалі.

Депутат також зазначив, що керівник ГО  Сергій Виноградов та його партнер – юрист Анджей Климчук – “відомі” в Житомирі особи (достатньо лише подивитися у відкритих Інтернет-джерелах), а за адресою комунального приміщення на вул. Київська, 74, певно, зареєстровано багато фіктивних фірм.

Тоді в приміщення прийшли навіть представники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Житомирській області з рішенням суду на обшук.