Профільна комісія облради погодила створення КП «Бурштин Полісся»

Підготовка до чергової сесії обласної ради триває. 18 березня депутати працювали в постійній комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

Члени комісії заслухали та затвердили звіт голови облдержадміністрації про виконання Програми економічного та соціального розвитку області на 2015 рік і звіт про виконання обласного бюджету за минулий рік.

Також депутати внесли зміни до цьогорічного обласного бюджету, затвердили розпорядження голови облдержадміністрації та кошторис витрат обласного фонду охорони навколишнього природнього середовища на цей рік.

Під час засідання комісія розглянула звернення Олевської районної ради, райдержадміністрації та громадських організацій щодо можливості розроблення обласної комплексної програми добування та реалізації бурштину.

Окрім цього, депутати погодили проект рішення про створення комунального підприємства «Бурштин Полісся» Житомирської обласної ради та надання окремим підприємствам спеціальних дозволів на користування надрами і надання громадським організаціям у користування мисливських угідь.

У роботі комісії взяла участь заступник голови обласної ради Наталія Рибак.

k2

k3

k4

k5

k6

k7

Прес-служба обласної ради