Які меблі вибрати для дитячої

Для того щоб дитина щодня отримувала тільки позитивні емоції і була задоволена, меблі для дитячої кімнати найкраще купувати разом з нею. До цього питання треба поставитися з усією серйозністю, адже навіть сама незначна деталь може зажадати повної заміни меблів, а разом з нею з’являться і нові проблеми.

Вибір дитячих меблів: можна скористатися наступними рекомендаціями:

Меблі для дитячої кімнати повинна подобатися і дитині, і Вам. В першу чергу, звичайно ж, дитині. Пам’ятайте, що ці меблі не для Вас. Візьміть ваше чадо з собою в магазин – його перевага для Вас підставою, за якою Ви будете вибирати меблі по подальшим критеріям. Особливо, якщо ви зібрались придбати якісний кутовий диван – то рекомендуємо звернутись до Гіпермаркету “Союзмебель”.

Меблі для дитячої повинні бути веселого забарвлення. До вибору колірної гами потрібно підійти дуже уважно. У кімнаті дитини має бути досить просторо і світло. Звичайно, кращі радісні, світлі, ніжні і насичені відтінки – жовтий, рожевий, зелений, блакитний. Занадто яскраві кольори краще не використовувати, так як це може погано відбитися на зорі дитини.

Розміри дитячих меблів повинні бути зручними, щоб дитина могла вільно проводити час у своїй кімнаті. Полички необхідні на такому рівні, щоб дитина могла спокійно взяти з них або покласти туди самостійно різні предмети. Дверцята шафок повинні легко відкриватися, ящички потрібні зручні і на прийнятній висоті. При великий і габаритної меблів дитина буде постійно відчувати дискомфорт, тому меблі не повинна бути масивною. Що ж робити тоді, коли дитина підростає і такі меблі стає для нього низькою? Виробники дитячих меблів в даний час виготовляють так звану меблі-трансформер, яку можна придбати для маленької дитини і в міру його зростання змінювати її конструкцію. Вона включає в себе всілякі гірки, сходи, різні конфігурації ліжок, тумб, шаф, столів і стільців, які можуть змінюватися, виходячи з потреб дитини. У таких меблів використовуються різні «викатні» механізми для того, щоб звільнити більше простору для ігор і різних занять.