​Юлія Тимошенко у Житомирі зібрала депутатів з чотирьох областей

Нарада депутатів місцевих рад партії ВО «Батьківщина» Житомирської, Вінницької, Рівненської та Хмельницької області відбулася у Житомирі.

Нараду з депутатами провела лідер партії Юлія Тимошенко.

«ВО «Батьківщина» яка бере відповідальність за ситуацію в країні, ґрунтовно підходить до підвищення професійного рівня депутатів, обраних від нашої партії», – сказала голова Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська під час підсумкової прес-конференції за результатом робочої наради.

Зі слів Юлії Тимошенко, під час минулорічних виборів до місцевих рад партійці із ВО «Батьківщина» отримали значний відсоток довіри у середовищі виборців України. Партія провела у органи місцевого самоврядування близько 9000 депутатів, 75% з яких обрані вперше.

«За таких умов у нас виникла гостра потреба у налагодженні системної роботи з інформування та навчання депутатів місцевих рад. Нинішня на рада у Житомирі продовжує навчально-інформаційну естафету, запропонованою партією своїм депутатам у нинішній надзвичайно складній суспільно-політичній та кризовій економічній ситуації», – сказала Юлія Тимошенко.

У ході проведеної у Житомирі наради депутати мали можливість обговорити головні проблеми реформування бюджетної та соціальної політики держави, а також ознайомитися із певними підходами у вирішенні складних питань аграрної сфери та земельної політики. Окреме питання у ході проведеної наради стосувалося найактуальніших питань реформування житлово-комунального господарства та діяльності ОСББ.