Житомирянка потрапила до п’ятірки переможців всеукраїнського конкурсу з англійської мови

Міжнародне видавництво MM Publications спільно з Міністерством освіти і науки України провело всеукраїнські конкурси для учнів та вчителів англійської мови в рамках освітніх заходів, направлених на вивчення англійської мови в навчальних закладах.

Про це повідомляють на сайті Міністерства освіти.

Конкурсні роботи потрібно було надіслати до 1-го лютого, а 1 березня 2016 року журі конкурсу оголосило переможців.

Як повідомили організатори, завдання конкурсу для учнів полягало в написанні твору на тему «My Motherland: the place where I live/the place I love the most». (Моя Батьківщина: там де я живу/ місце, яке я найбільше люблю). Для участі в конкурсі для вчителів учасникам необхідно було скласти три креативні завдання для проведення лінгвокраїнознавчого заняття з англійської мови на тему «Ukrainian Culture Time». (Час української культури).

Протягом трьох місяців у конкурсах взяли участь більше 5 000 учнів та близько 500 вчителів англійської мови. Конкурсні роботи надходили з найвіддаленіших куточків нашої країни, вражали своєю майстерністю та демонстрували професіоналізм виконавців.

Житомирянка Ларіна Наталія Володимирівна  стала однією із переможниць серед вчителів в конкурсі «Ukrainian Culture Time».

П’ятірка переможців відправиться за кордон з метою проходження курсу підвищення кваліфікації.