Наймодніші сукні сезону весна-літо 2016

«Не хочу нічого вирішувати, хочу плаття» – знайомі настрої? 

Нове вбрання – кращий засіб від весняної хандри, перевірено подругами. Спеціально до теплого сезону дизайнери пропонують дюжину різних варіантів – від будуарний суконь-сорочок до вузьких «футлярів» з смугастим або леопардовим принтом і мереживних сарафанів. В огляді статті наймодніші сукні сезону весна-літо 2016!

З відкритими плечима

Johanna Ortiz; Steve J & Yoni; Proenza Schouler; Sonia Rykiel; Self-Portrait

Сукні з відкритими плечима – абсолютний фаворит сезону. Вибирайте моделі з тонкими бретелями або стрічками, що обвивають шию, все одно головне тут – пишна оборка, що надає образу романтичний характер. Хочете ще більше ніжності – спробуйте модель з мережива, а якщо любите мінімалізм – робіть ставку на денім і прямий крій.

З кольоровою смужкою

Armani Jeans; Dolce & Gabbana; Zara; Simply be; Tanya Taylor; Sonia Rykiel

Модні сукні весна-літо 2016 неможливо уявити собі без принта з кольоровими смужками. Гідна альтернатива набридлому візерунку в морському стилі. Контрастні відтінки, графічні поєднання і навіть мікс з декількох видів смужки – особливо вдало ці експерименти виглядають на моделях з відрізною талією і пишною спідницею і на структурних сукнях-футлярах.

продажа платьев

У стилі білизни

Jason Wu; No. 21; Equipment; Philosophy di Lorenzo Serafini; Tibi

Плаття-сорочки – тренд, який ввела в моду Кейт Мосс в середині 1990-х – знову повернувся на подіуми. І якщо зовсім вже будуарний варіант з шовку здається для вас занадто сміливим, пробуйте більш стримані моделі. А ось тонкі бретелі і делікатний декор з мережива або шифону обов’язкові в будь-якому випадку.