Жінки почали фарбувати волосся в колір рожевого iPhone

У Instagram набирає популярність новий тренд – жінки фарбують волосся під колір рожевого золота. Джерелом натхнення послужила відповідна забарвлення смартфонів Apple.

Як повідомляють ЗМІ, в соцмережі з’являється все більше подібних фотографій, які набирають сотні лайків. Відтінок обраний в колір iPhone 6s Rose Gold. Тренд підтримують і професійні стилісти, що пропонують цей варіант.

Жінки та стилісти також обирають собі якісне обладнання для зачісок. На сторінці https://wmarket.com.ua/tehnika/feni/ обирайте також собі хороший фен для волосся.

До цього на хвилі популярності були волосся, пофарбовані в синьо-блакитний відтінок під колір джинсів. Щоб домогтися такого кольору, окремі пасма необхідно освітлити, а потім тонувати.

Для цього необхідно спочатку знебарвити волосся, а потім тонувати окремі пасма. У більшості випадків волосся затемняются біля коріння, але в цьому випадку їх доведеться підфарбовувати кожні два тижні.

Ще один модний тренд – зачіски «під єдинорогів». Для їх створення потрібно зібрати частину волосся в хвіст, а що залишилися обернути навколо нього і надати укладанні форму конуса. Що стосується чоловіків, то вони почали заплітати волосся у французькі коси. У мережі Instagram з’явився відповідний хештег – #manbraids.

Інший популярний тренд в Instagram: користувачі соцмережі публікують фотографії, прикладаючи iPhone до своїх ніг. Таким чином, вони порівнюють діаметр колінних чашечок з довжиною «яблучного» гаджета.

На Сході вважається, що тендітні колінні чашечки – це не тільки ознака струнких ніг, але і еталон для будь-якої дівчини, яка стежить за своєю вагою, тому китайські модниці розрахували свою «формулу» для вимірювань. Відповідно до неї, гостренькі коліна повинні бути повністю прикриті iPhone 6 Plus, якщо розмістити гаджет горизонтально над ними.