Житомирські поліцейські викрили готельного злодія

Без категорії

Правоохоронці встановили, що крадіжку телевізора з готельного номеру місцевого розважально-оздоровчого закладу вчинив 29-річний житель Черняхівського району. Нині триває досудове розслідування.

Наприкінці березня до поліції звернувся працівник розважального комплексу, розташованого в обласному центрі, із заявою про крадіжку телевізора вартістю понад 6000 гривень. На місці події правоохоронці з’ясували, що техніку разом з підвісним кріпленням було викрадено з готельного номера.

Опитавши можливих свідків та очевидців події, поліцейські встановили, що останнім у кімнаті перебував чоловік, який її винаймав, та покинув її після 1 години ночі. Працівники закладу змогли вказати залишені ним дані.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Працівники поліції розпочали низку заходів задля встановлення особи зловмисника та його розшуку.

У результаті правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 29-річний житель Черняхівського району. Чоловік у скоєному зізнався. Нині триває встановлення місця знаходження викраденого телевізора.

Відповідно до чинного законодавства йому загрожує покарання у вигляді штрафу або громадських чи виправних робіт, піврічного арешту або позбавлення волі на строк до 3 років.

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області