МФК “Житомир” у товариському матчі переміг ФК “Полісся” з Городниці

В рамках підготовки до ІІ кола аматорського чемпіонату України МФК “Житомир” у четвер, 13 травня, зіграв в Житомирі товариський поєдинок із ФК “Полісся” з Городниці, Новоград-Волинського району. Про це повідомляє сайт “Спортивний Житомир”. Попри те, що гра відбулася у будній день і анонсувалася лише за декілька діб до цього, на стадіон “Спартак” прийшло чимало вболівальників. 

Щодо гри, то в першому таймі господарі більше контролювали м’яч і мали не одну нагоду забити, але ударам житомирян часто не вистачало влучності. Надійно грав і воротар гостей, який не раз рятував команду. На початку другого тайму за порушення проти Романа Гусака у штрафіній судді призначають пенальті у ворота “Полісся”, яке успішно реалізує Володимир Борисюк. А в середині тайму після передачі Єлісєєва Роман Гусак відправляє м’яч у дальній кут воріт – 2:0. До кінця матчу рахунок вже не мінявся, хоча господарі мали ще декілька шаснів відзначитися.

До речі, поєдинок із “Поліссям” (Городниця) став третім товариським матчем для МФК “Житомир”. Раніше команда двічі обігрувала іншого учасника нинішньої вищої ліги області – ФК “Автомобіліст” (команда на область грає під назвою ФК “Полісся” (Житомир).

Нагадаємо, що вже 21 травня МФК “Житомир” зіграє на виїзді з ФК “Малинськ” матч 4 туру аматорського чемпіонату України.