​З ПриватБанком житомиряни можуть здійснити свої мрії

З 1 травня стартувала акція“ПриватБанк дарує мрію”. Кожен клієнт банку може здійснити свою мрію завдяки ПриватБанку.

Щоб стати учасником акції треба підключити послугу “Скарбничка”,встановити ціль накопичення і зареєструватись в акції. Якщо ж у клієнта вже є така послуга і визначена ціль, слід лише зареєструватись в акції.

Акція триватиме до 31 серпня цього року. Переможці обиратимуться випадковим визначенням. Щомісяця банк здійснює мрію п’ятьох клієнтів.

“Скарбничка” — це сервіс, який дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти, відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (решта на “Скарбничку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць.

Клієнтам ПриватБанку не потрібно ходити до відділень, підключити таку послугу можна уПриват24в банкоматі чи терміналі самообслуговування. За бажанням клієнта співробітники ПриватБанку мають змогу підключити клієнта до цієї послуги і у відділенні банку.

Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Скарбничка” як для системAndroid, так іiOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Скарбничка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.

Реєструйтесь та отримайте шанс на здійснення мрії! Наразі в акції вже зареєструвалось понад 9 тисяч клієнтів ПриватБанку.

Встроенное изображение 1