На Житомирщині відбувся футбольний турнір між трьома північними районами області

У неділю, 26 червня, на Коростенщині відбувся футбольний турнір між командами з Житомирської області, організований депутатом обласної ради Іриною Костюшко.

«Відроджуючи молодіжне дозвілля, ми відроджуємо село. Жага до перемог як у спорті, так і в житті виховує сильних особистостей. В майбутньому вони продовжать розвиток наших сіл. Я вдячна усім командам, що приєдналися до турніру. А також хочу відмітити гравців МФК «Житомир», які продемонстрували професійний футбол нашому підростаючому поколінню», – розповіла Ірина Костюшко.

Матчі відбулися між командами “ZORYA” Коростенського, «Колос» Лугинського, та «Лісовод» Овруцького районів. За результатами набраних очків, перемогу здобула ФК «Лісовод» з Овруча. Усім командам вручили кубки та подарунки.

«Завдяки новим інвесторам розвиваються наші села. Сьогодні, завдяки Ірині Костюшко, котра прийшла до нашого району, розпочався розвиток спорту в Стремигороді. Щира подяка людям які над цим наполегливо працюють», – наголосив голова Коростенської райдержадміністрації Сергій Дмитрук.

У програмі футбольного свята глядачів та вболівальників очікували ігри, конкурси, виступи вокальних колективів та студії спортивного танцю. Майстер-клас з професійного футболу показали гравці МФК «Житомир». Наприкінці свята в лотерею було розіграно два баранця.

Три роки тому Ірина Костюшко володіла фармацевтичним бізнесом у столиці, а нині відроджує виробництво льону на Поліссі. В Стремигороді було створено робочі місця, організовано дозвілля для молоді, футбольну команду “ZORYA” та вокальний гурток «Льоноцвіт». Нині розпочалася підготовка до Всеукраїнського фестивалю льону.