Нова версія Artix GT Chronograph від Oris

Нова версія моделі Artix GT Chronograph від швейцарської годинникової компанії Oris відрізняється, перш за все, оригінальною конструкцією покажчика зворотного відліку часу.

Новинка має круглий корпус з нержавіючої сталі, діаметром 44,0 мм, водонепроникний до 100 метрів. На торці завинчивающейся рифленою заводний головки, розташованої на 3 години, вигравірувано найменування бренду Oris. Обертається двонаправлений чорний керамічний безель з хвилинної шкалою і з рифленням зовні з чорним гумовим покриттям. Сапфірове скло встановлено на передній стороні годинного корпусу і на його завуінчівающейся задній кришці. 

Матово-чорний циферблат з накладними родованими вартовими індексами, вартовий і хвилинної стрілками, покритими люмінесцентним складом SuperLumiNova білого кольору. На фланці розташована кругла Тахиметрична шкала. Модель оснащена швейцарським автоматичним механізмом Oris 774 (калібр на базі Sellita SW500), з балансової частотою 28800 напівколивань в годину (4 гц), 48-годинним запасом ходу, фірмовим червоним ротором автоподзавода, функціями індикації годин, хвилин (за допомогою відповідних центральних стрілок), секунд (за допомогою відповідного червоного квадратного покажчика, який кожні 60 секунд робить обертів навколо відповідного круглого індикатора, розташованого на 9 годинах), дати (за допомогою відповідного цифрового покажчика в прямокутної апертурі, розташованої на 6 годинах), зворотного відліку часу (за допомогою відповідного вертикального покажчика, розташованому на 9 годинах, який заповнюється п’ятьма червоними квадратиками – по одному квадратику в секунду; після того, як всі п’ять квадратиків заповнюють покажчик, вони миттєво зникають і покажчик стає білим), а також з хронографом (центральна секундна стрілка червоного кольору, круглий аналоговий 30 -хвилинний лічильник, розташований на 12 годинах і круглий аналоговий 12-годинний лічильник, розташований на 6 годинах).

Поставляється на перфорованому чорному каучуковому ремінці із застібкою з нержавіючої сталі і чи на браслеті з нержавіючої сталі.

Ціна моделі складає 3200 швейцарських франків. У продажу очікується з серпня поточного року

Інтернет-магазин “Мир часов” пропонує шикарні годинники Certina за найпривабливішими цінами. Усім поціновувачам гарних годинників сюди – http://www.mir-chasov.ks.ua/shop/certina/. Вдалих покупок.