У Житомирі відбувся фінал Чемпіонату Житомирщини з футболу серед дитячих команд

22 червня 2016 року в Житомирі на стадіоні “Спартак” відбулися фінальні змагання Чемпіонату Житомирської області з футболу серед дитячих команд 1999-2000 та 2001-2002 р. н. 

У фіналі брали участь команди з міст Бердичева, Коростеня, Овруча та Житомира.

У молодшій віковій групі у боротьбі за III місце зустрілися команди «Полісся» м. Житомир (тренер Юрій Стрихорчук) та ДЮСШ м. Бердичева (тренер Анатолій Гуменюк). В основний час гра закінчилась з рахунком 2:2. Голи на рахунку Шевчук В. та Олексюк Д. – команда «Полісся», а за команду ДЮСШ «Бердичів» відзначились Базилевський М. та Гонищнюк П.

В серії 11-м. ударів більш точнішими виявились футболісти з Бердичева, які перемогли з рахунком 4:1. В матчі за перше місце у цій віковій групі зустрілися команди «Полісся» Житомир (тренер Юрій Романов) та ФК«Мал», м. Коростень (тренер Олександр Виговський). За явною перевагою команди «Полісся» гра закінчилась з рахунком 6:1 Голи забивали за команду «Полісся»: Хасан А. (1), Мандзюк Д (2), Гаврилюк В. (1), Демба М. (1) Куловик Ю. (1), а за команду «Мал» відзначився Тищенко А.

У старшій віковій групі у матчі за III місце зустрілися команди ДЮСШ «Овруч» (тренер Микола Невмержицький) та «Полісся-2» (тренер Віктор Шиманський). Дуже цікава, видовищна, бойова гра закінчилась з рахунком 0:0, у якій також були призначені 11-м. удари для визначення переможця. Більш точнішими виявилися футболісти команди ДЮСШ м. Овруч з загальним рахунком 3:2.

Фінальним акордом цих змагань стала напружена гра між командами «Полісся» Житомир (тренер Сергій Єрмаков) та ФК «Мал» Коростень (тренер Анатолій Журавський). Переможець гри, підтримуючи «традиції» цього турніру визначався так само у серії післяматчевих 11-метрових ударів.

Але, після закінчення гри одна із команд згідно Регламенту змагань подала протест. Тому переможця цієї фінальної гри буде оголошено після перевірки звернення та згідно рішення КДК ЖОФФ.